12 1/2 jaar San Salvator in Beweging

In 2024 is het 12 ½ jaar geleden dat we als zelfstandige geloofsgemeenschap verder gingen. Omdat we ons tweede lustrum in coronatijd vierden, willen we dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Op zondag 12 mei 2024 vieren we dit jubileum. Deze datum kunt u dus alvast in uw agenda noteren.
We zijn op zoek naar ideeën om invulling te geven aan deze mijlpaal. Het kan van alles zijn: een picknick in de tuin van Cello, een bijzondere uitgave van de Salvatoriaan, een bijzondere viering, of…. Wie zou mee willen denken over de invulling van de viering van 12 ½ jaar San Salvator in Beweging? U kunt zich aanmelden bij Franneke Hoeks (06 1342 1131 |
sansalvatorgemeenschap@frannekehoeks.nl). Gewoon een mooi idee insturen mag natuurlijk ook. U mag Franneke ook even aanspreken na een van onze vieringen of andere activiteiten. We hopen eind september een groep Salvatorianen bij elkaar te hebben die samen dit moment gaan vormgeven. Wordt vervolgd!

1 reactie

  1. Cees van Hoof

    ma 22nd jan 2024 at 12:51

    Natuurlijk had ik me al aangemeld en popel ik om mee te mogen denken, te mogen ontdekken, te mogen zijn. Als het voorjaar al wat aarzelend op weg is en het nieuwe groen voorzichtig is ontloken gaan we een prachtig jubileum vieren. Het geeft me nu al energie.

    Beantwoorden

Reactie plaatsen