Welkom

Welkom bij de San Salvator Geloofsgemeenschap in ‘s-Hertogenbosch. De San Salvator wil een open, oecumenische en gastvrije geloofsgemeenschap zijn, die midden in de samenleving staat.

Op zondagochtend bent u van harte welkom in onze vieringen waar we ons laten inspireren door de woorden en daden van Jezus van Nazareth.
Vanuit deze grondhouding laten we ons ook inspireren en uitdagen door andere religieuze tradities, kunst en muziek. Regelmatig organiseren we een viering gericht op kinderen van de basisschoolleeftijd.

Wilt u onze vieringen teruglezen? Klik hier.

Het laatste San Salvator nieuws lezen?Klik hier.

Een blik in onze agenda? Klik hier.

De San Salvator Geloofsgemeenschap biedt via haar activiteiten mogelijkheden voor ontmoeting, gesprek en verdieping. Onze gemeenschap wordt gedragen door vele werkgroepen en vrijwilligers.

Onze pastor zorgt samen met vrijwilligers voor verbinding en verdieping binnen de verschillende activiteiten binnen onze geloofsgemeenschap. U kunt altijd een beroep doen op de pastores voor een gesprek over levensvragen. U kunt bij ons terecht voor afscheidsvieringen, vieringen van nieuw leven (doop) en vieringen van liefde en trouw.

Wilt u onze gemeenschap steunen? Dat kan door lid te worden van de vereniging San Salvator in Beweging.

U bent welkom

Zondag
elke zondag om 10:30 uur

Over onze vieringen

Lid worden?

U kunt de San Salvator ondersteunen door lid te worden van de vereniging. Dat kan via deze link

Vieringen teruglezen

Agenda San Salvator

04jun
Viering10:30 uur
11jun
Viering10:30 uur
18jun
Viering10:30 uur
25jun
Viering10:30 uur
02jul
Viering10:30 uur