12 1/2 jaar San Salvator in Beweging

Op 26 mei vieren we samen het 12,5 jarig bestaan van San Salvator in Beweging. Een mooi moment om bij stil te staan en tegelijkertijd uitbundig te vieren!

Er is een groepje Salvatorianen die de feestelijkheden gaat voorbereiden. De ochtend zal bestaan uit drie onderdelen. Een viering, een meebrenglunch en nog een verrassing waar we jullie op een later tijdstip in mee zullen nemen in de nieuwsflits.

Voor nu hebben we jullie hulp nodig! We willen graag input van iedereen voor de inhoud van de viering. Hiervoor hebben we samen drie mooie vragen bedacht om uit te wisselen.

We gaan als volgt te werk. In verschillende werkgroepen gaan we met mensen in gesprek. Denk aan de koffieochtend Ordune, Salvatrix, de Spiritualiteitsgroep, het bestuur en Melodiek. Daarnaast willen we ook graag in gesprek met de mensen die niet in deze groepen zitten. We hopen jullie na de viering op zondag op 10 maart en op 24 maart te treffen. U kunt na de viering de koffie of thee meenemen en we gaan dan een 20 min met een aantal anderen in een groepje zitten met een dialoogbegeleider. We zullen in gesprek gaan over de volgende drie vragen.

  • Waar vind je God, de Eeuwige, het Licht, dat wat ons draagt, in de San Salvator?
  • Hoe kunnen we van betekenis zijn als geloofsgemeenschap voor de wereld, hoe dichtbij ook?
  • Wat wens je voor San Salvator?

Vragen waar we allemaal vast over na kunnen denken.. Mijmer er wat over thuis en als je in een werkgroep of na de viering aansluit bij een groepje dan delen we onze inspiratie over deze vragen. Het idee is echt dat het een uitwisseling zal zijn, geen discussie. De uitkomst van deze gesprekken gebruiken we voor als basis voor de viering op 12 mei.  Zo bereiden we deze viering samen voor!

Nog geen reacties

Reactie plaatsen