Lieddag op 26 november

In november bestaat het San Salvatorkoor Melodiek 50 jaar. Dat vieren we graag met andere zangers en zangeressen op zaterdag 26 november met een lieddag. Tijdens deze dag zullen we verschillende liturgische liederen van onder andere Huub Oosterhuis instuderen. Er staat een mooie selectie van een- en meerstemmige liederen op het programma. Tijdens deze dag zullen we verschillende liturgische liederen van onder andere Huub Oosterhuis, instuderen onder leiding van Arjan van Baest en Henri Heuvelmans.

De Laurentiuskerk aan de Oude Baan 1 in Rosmalen is om 9.30 uur open. Om 10.00 starten we met het instuderen van het eerste lied. Om 16.15 komende de ingestudeerde liederen terug in een afsluitende vesperviering met als thema ‘Dat wij in vrede mogen zijn’. Om 17.00 uur sluiten we de lieddag af.  De kosten van deze dag zijn € 15. Daarvoor krijgt u koffie, thee, fris en natuurlijk de bladmuziek. We vragen u om zelf uw lunch mee te nemen. Opgave voor de lieddag kan door een mail te sturen naar lieddagmelodiek@gmail.com. Fijn als u in de mail aangeeft of u sopraan, alt, tenor of bas zingt. Met een heel koor opgeven kan natuurlijk ook. Geef dan aan met hoeveel mensen u komt meezingen.

Voor deze lieddag zijn we welkom in de Laurentiuskerk, Oude Baan 1 in Rosmalen. De Laurentiuskerk is goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren achter de kerk, bij de strook met winkels en bij winkelcentrum de Molenhoek.

Melodiek werd 50 jaar geleden opgericht als jongerenkoor van de San Salvator. Al deze jaren heeft dit koor de vieringen van de San Salvator opgeluisterd. Inmiddels is Melodiek al lang geen jongerenkoor meer. Melodiek zingt een- of meerstemmige liturgische liederen en is eenmaal in de twee weken te horen in de San Salvatorvieringen. Meer informatie is te vinden op www.sansalvatorgemeenschap.nl

Nog geen reacties

Reactie plaatsen