Welkom

Welkom bij de San Salvator Geloofsgemeenschap in ‘s-Hertogenbosch. De San Salvator wil een open, oecumenische en gastvrije geloofsgemeenschap zijn, die midden in de samenleving staat.

Zaterdagavond en zondagochtend bent u van harte welkom in onze vieringen waar we ons laten inspireren door de woorden en daden van Jezus van Nazareth.
Vanuit deze grondhouding laten we ons ook inspireren en uitdagen door andere religieuze tradities, kunst en muziek. Iedere derde zondag van de maand is het kinderkerk, gericht op kinderen van de basisschoolleeftijd.

De San Salvator Geloofsgemeenschap biedt via haar activiteiten mogelijkheden voor ontmoeting, gesprek en verdieping. Onze gemeenschap wordt gedragen door vele werkgroepen en vrijwilligers.

Het Pastoresteam zorgt voor verbinding en verdieping binnen de verschillende activiteiten binnen onze geloofsgemeenschap. U kunt altijd een beroep doen op de pastores voor een gesprek over levensvragen. U kunt bij ons terecht voor afscheidsvieringen, vieringen van nieuw leven (doop) en vieringen van liefde en trouw.

Wilt u onze gemeenschap steunen? Dat kan door lid te worden van de vereniging San Salvator in Beweging.

Eerste lustrum

We vieren op zondag 6 november het eerste lustrum van de San Salvator aan de Van der Eygen weg.
Een dag van dankbaarheid, een dag van vieren, een dag vol verhalen....
Lees meer en meld je aan .

Meer over de workshops vindt u hier

Speciale vieringen

De San Salvator gemeenschap kent, naast de weekendvieringen, ook speciale vieringen. Dan gaat het om vieringen van liefde en trouw, afscheidsvieringen bij overlijden, viering van nieuw leven (dopen) en een viering van breken en delen (jonge kinderen). Ook kennen we de ziekenzegening.

Lees meer over deze speciale vieringen »

Activiteiten elders

Symposium 'Vluchteling, religie en samenleving
27 oktober 2016
Locatie: Protestantse Kerk in Nederland
synode & dienstenorganisatie, Joseph Haydnlaan 2A, 3533 AE Utrecht

De projectgroep Geloven in Samenleven en het landelijk Overleg Joden, Christenen en Moslims organiseert een symposium over de opvang van vluchtelingen. Deze middagbijeenkomst vindt plaats op donderdag 27 oktober in het Protestants Landelijk Dienstencentrum, Joseph Haydnlaan 2a, 3533 AE Utrecht.

Lees meer over dit symposium »

De Marienburgvereniging organiseert op zaterdag 29 oktober een Relibazaar over de toekomst van geloven. Locatie: Vergadercentrum Domstad in Utrecht. Thema van deze dag is: ‘De toekomst van een illusie?’. Centraal tijdens de Relibazaar staan enkele tientallen workshops die zullen worden verzorgd door o.a. Carel ter Linden, Franck Ploum, Manuela Kalsky, Bram Grandia, Joantine Berghuijs, Eric van den Berg en Joke Litjens. Verwacht worden enkele honderden belangstellenden. U bent van harte welkom! Lees meer over deze relibazar

U bent welkom

Zaterdag
iedere zaterdag om 19:00 uur

Zondag
elke zondag om 10:30 uur

Over onze vieringen

Rooster van de vieringen

Wie zijn de voorgangers en de koren in de komende vieringen?
Lees meer

Goed om te weten

Hier vindt u de laatste berichten vanuit onze gemeenschap. Klik hier

Wat mij inspireert . . .

Ik heb lief de aarde. . . van Frits Bakker
Lees hier. . .

Een verbaal selfie van Wilton Desmense
Lees meer. . .

Nieuwsberichten

Vieringen