De week van de dialoog

Aanvang: 2 november 2021 om 08:00 uur

De Dialoog: Juist Nu!

Dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 november 2021

Na een lange periode met veel afstand is het nu weer tijd om nader tot elkaar te komen. De dialoog is daar natuurlijk bij uitstek voor geschikt! Het mag en kan weer! Daarom, voor de 11e keer, De week van de Dialoog.

De behoefte aan dialoog is erg groot. Letterlijk en figuurlijk was er afgelopen tijd veel afstand. Fijn dat we met De week van de Dialoog een bijdrage kunnen leveren om daar verandering in te brengen!

De centrale gedachte “De Kunst van het Samenleven” is dit jaar zelf het thema. Want afstand veranderen in toenadering is een uitdaging voor ons allen. De dialoog is daar een prachtig middel voor: juist nu!

Graag nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan een dialoogtafel. De dialoogtafels staan verspreid over verschillende wijken en laten je kennismaken met bijzondere locaties. De dialogen vinden plaats op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 november.

Tijdens de dialoog maak je kennis met elkaar, deel je ervaringen, droom je over hoe je dingen graag ziet en kijken we hoe het uitvoerbaar is. Onder leiding van een getrainde gespreksleider ga je in gesprek met zes à zeven andere deelnemers. De gesprekken duren 2 tot 2,5 uur. Tijdens de dialoog wordt een maaltijd geserveerd. De dialoog start om 18.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

Kom aan tafel met onbekenden en wissel ideeën uit! Iedereen is welkom! Deelname is gratis! Doe mee en meldt je aan via https://www.s-hertogenboschindialoog.nl/meedoen/