Verliesverwerking

logoVerliesverwerking

 

Individuele ondersteuning

bij verliesverwerking

 

Stel uw partner overlijdt, u verliest uw baan, u zult binnen afzienbare tijd niet meer kunnen lopen…

Misschien is het u overkomen. Het kan ook uw buurman overkomen, of uw dochter: het verliezen van iets wezenlijks in je leven. Een verlies dat je de adem beneemt, je wereld doet instorten, je toekomstbeeld inktzwart maakt. En je trekt je misschien terug in jezelf. Niemand kan immers begrijpen, wat dit voor je betekent. Wat je dan meemaakt…

Maar juist op die momenten is het zo belangrijk die donkere wereld te beschrijven, je wanhoop onder woorden te brengen. Daardoor krijgen die intens verdrietige gevoelens gestalte, kun je ze in de ogen kijken. Worden ze menselijk. En daarmee misschien iets hanteerbaarder.

Over een dergelijk verlies praten kan met familie of vrienden, die kunnen en willen luisteren. Luisteren met hun hart. Maar soms is er geen familie, kunnen vrienden geen luisterend oor bieden.

Dan is het goed te weten, dat binnen de San Salvatorgemeenschap een werkgroep aanwezig is, waarvan de vrijwilligers graag met een betrokken hart dat luisterend oor kunnen en willen bieden. Oók aan diegenen, die niet zijn verbonden aan onze San Salvatorgemeenschap.

logoSalvatoriaanPRAKTISCHE GEGEVENS:
Aan bovengenoemde ondersteuning
zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken
via het secretariaat:
Telefoon:
06 48 64 55 07
E-mail:
info@sansalvatorgemeenschap.nl

Rechtstreeks bij de werkgroep:  Netty van der Put
Telefoon: 073 551 39 73
E-mail: hvanderput@ziggo.nl

Rechtstreeks bij de werkgroep: Frans Leliveld
Telefoon: 073 613 40 18
E-mail: frans.leliveld@gmail.com