Gastvrouwen op Ordune

Werkgroep Gastvrouwen in Ordune

Wie zijn wij?
Onze “vaste” groep bestaat uit 8 vrouwen. Daarnaast zijn er nog invallers: 3 vrouwen en 1 man.

Wat doet deze groep voor de San Salvator Gemeenschap
Ordune is het administratieve centrum van onze gemeenschap. Het adres is Schaarhuispad 131, 5231 PP in ’s-Hertogenbosch (Orthen).

Alle werkdagen is een van ons aanwezig voor het aannemen van de telefoon, het beantwoorden van vragen, het bijhouden van de agenda (voor twee locaties, ook Samen Leven=Samen Delen), het noteren van mededelingen en intenties die in de loop van de week binnenkomen. Er moeten mails worden gestuurd en het postboek moet worden bijgehouden op de computer. De Salvatoriaan moet in enveloppen worden gedaan. Kortom: kleine werkzaamheden, maar wel van groot belang.

Er is meestal een tweede gastvrouw voor het schenken van koffie voor de gasten en bewoners van Ordune. Dit gebeurt voornamelijk in de gezamenlijke ruimte. Voor onze koffiebezoekers is het goed te weten dat er koffie/thee wordt geschonken van 10.00 – 11.30 uur.

Hoe vaak komt de groep bij elkaar

In onze nieuwe situatie zijn we 2 x bij elkaar geweest om te evalueren hoe alles loopt in Ordune en om te kijken welke veranderingen eventueel moeten plaatsvinden. Naar verwachting zullen we  4 x per jaar bij elkaar komen.

Wie is de contactpersoon
Trudie van Lexmond: 073-6412256

Tel. Ordune (werkdagen tussen 9.00 – 12.00u): 06-48645507

Mail: info@sansalvatorgemeenschap.nl