Nacht van de hoop

1 april 2018, start om 23.00 uur, Grote Kerk, Kerkstraat, ‘s-Hertogenbosch 
De Paaswake is één van de oudste onderdelen van de christelijke paasviering. Volgens Lucas spoort Jezus zijn volgelingen aan om, tijdens zijn afwezigheid, de lampen brandend te houden en te zijn als mensen die wachten op de terugkomst van hun heer. Degenen die de heer bij zijn komst wakend aan tafel vindt, zal hij aan zijn tafel uitnodigen.
Melodiek organiseert in het kader van haar 45 jarig bestaan samen met de Protestantse Gemeente ‘s-Hertogenbosch de nacht van de hoop. Een unieke gelegenheid zo’n oud christelijke paaswake een keer mee te maken.
Na de viering in Cello is er van 23.00 tot 2.00 uur een veelbelovend programma waarin “Dragers”en “Mensen van Hoop” uit het Bossche ons aansteken met hun vuur en enthousiasme.
Van 2.00 tot 6.00 uur wordt het programma meditatiever en rustiger van aard,met om 6.00 uur een wandeling om de zon op te zien komen. Na een nacht van waken en hopen wordt u uitgenodigd aan de (ontbijt)tafel. Noteer de paasnacht in uw agenda en grijp deze unieke kans. Kom naar de Grote Kerk want daar brandt nog licht…

Nog geen reacties

Reactie plaatsen