Informatieavond Eerste Communie 23 oktober

Eerste communie bij San Salvator

De San Salvator geloofsgemeenschap organiseert op woensdag 23 oktober van 20.00 tot 21.30 uur een informatieavond over de Eerste Communie voorbereiding.  Deze bijeenkomst voor ouders vindt plaats in de ontmoetingsruimte van de San Salvator in Ordune, Schaarhuispad 131 in Den Bosch (Ordune bevindt zich op de kruising met de Ketsheuvel. De ingang bevindt zich aan de zijde van de Ketsheuvel).
De San Salvator geloofsgemeenschap wil het goede van de christelijke traditie op een eigentijdse en open manier doorgeven. Tijdens de voorbereiding op de eerste communie nemen we kinderen mee in de wereld van geloven: een wereld van bijzondere verhalen, rituelen en samen nadenken over wat voor ieder van ons belangrijk is
U maakt tijdens de informatiebijeenkomst kennis met Franneke Hoeks,  die het communieproject zal gaan begeleiden, ziet diverse materialen die worden gebruikt en u kunt uw kind ter plekke inschrijven.  De voorbereidingsbijeenkomsten zelf vinden plaats op zaterdagochtend  van 10.00 tot 12.00 uur van medio januari tot half mei 2020.  De eerste communie wordt op 17 mei 2020 feestelijk gevierd.
Als u niet op de bijeenkomst kunt komen, kunt u uw kind aanmelden of meer informatie vragen via info@sansalvatorgemeenschap.nl of even bellen met 06 48 64 55 07. Meer informatie over San Salvator kunt u vinden op www.sansalvatorgemeenschap.nl .

Nog geen reacties

Reactie plaatsen