Een dirigent voor de Cantorij

Al een poosje vóór de lockdown had Peter Paul van Beekum, al meer dan tien jaar onze dirigent, aangegeven dat hij wilde stoppen met de Cantorij. Inmiddels is hij het onderwijs in gegaan als docent wiskunde.
In de zomer van 2020 hebben we op een mooie zonnige dag buiten in de tuin van een van onze leden afscheid van hem genomen. ook Steven van Gool, onze trouwe pianist, heeft inmiddels zoveel andere bezigheden dat hij helaas ook geen tijd meer voor ons heeft.
Eind juni zijn we met een clubje zangers van de Cantorij bij elkaar geweest om te inventariseren of een doorstart nog mogelijk is. Resultaat is dat veertien leden door willen gaan.

Vanaf 1 juli ben ik naarstig op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent en pianist. Het goede nieuws is dat we inmiddels een pianist gevonden hebben in de persoon van Joost Boekhoven, die bij sommigen Salvatorianen al bekend is.
Maar diverse pogingen om een dirigent te vinden hebben tot nu toe niets opgeleverd. Daarom mijn verzoek aan iedereen die een tip kan geven of contact heeft met iemand die ons verder kan helpen, om mij dat te laten weten.
Onze repetitieochtend is op woensdag en om de veertien dagen verzorgen wij een dienst.
Ik hoop dat het uiteindelijk toch zal lukken.
Rieky van Houten 06-155 156 62, bvanhouten@home.nl

Nog geen reacties

Reactie plaatsen