Dienstenveiling ging helaas toch niet door

Helaas kon de dienstenveiling toch niet doorgaan omdat de veiligheid qua afstand niet gegarandeerd kon worden.

 

De dienstenveiling 2.0 komt eraan. Veel is al digitaal, maar we moeten daar nog wat meer stappen in zetten. De afgelopen 1,5 jaar is voor iedereen een behoorlijke uitdaging geweest. De een zag misschien wel beren en leeuwen op de weg, terwijl de ander juist alleen maar nieuwe kansen zag. Hoe was het ook al weer om elkaar te ontmoeten. Toch een uiterst belangrijk gegeven binnen onze geloofsgemeenschap. De kavels gedurende de afgelopen edities zijn daar sprekende voorbeelden van.

Nu we de 1,5 meter los mogen laten gloort er wat meer licht in die soms eindeloze tunnel. De horizon komt weer in ons zichtveld.  Het is en blijft weliswaar een wankel evenwicht. Balanceren op een koord waarvan we niet weten waar dat koord eindigt.

De verdere beschouwingen en invullingen laten we voor dit moment maar over aan uzelf. Nu we elkaar weer wat meer mogen zien wordt de dienstenveiling ook weer een grotere zekerheid. We houden nog even vast aan het vertrouwde. De veiling, de soep, het loven en bieden, de veilingmeester, de loterij.

19 november staat als een huis. Schrijf het op elke denkbare plek zodat U het niet vergeet. We hopen natuurlijk in Cello. Mocht dat veranderen dan laten we dat weten. Zonder U kan de veiling overigens niet doorgaan. Alleen maar stoelen is ook zo’n kale bedoeling.

En zonder kavels hebben we al helemaal geen veiling. Dus nodigen we U van harte uit om al uw opgespaarde creativiteit te gebruiken een mooie kavel te bedenken. U kunt uw kavel tot en met 3 oktober a.s. insturen naar het volgende adres dienstenveiling.ssib@gmail.com

We horen graag van U.

Werkgroep Dienstenveiling

Nog geen reacties

Reactie plaatsen