Dienstenveiling

De jaarlijkse Dienstenveiling is op vrijdag 8 november 2019

Start veiling om 18.00 uur in Cello
17.30 uur soep en broodjes vooraf.

Dus pak uw agenda en zet ‘m erin met rode letters!

Het zou mooi zijn om op deze 8e veiling samen weer iets moois neer te zetten.

Daarvoor hebben we elkaar nodig: “Omzien naar elkaar” een van onze prachtige thema’s: dat is niet vanzelfsprekend. Daar moet je wat voor doen. Dan is dit een mooi moment. Laten we elkaar niet teleurstellen, maar stimuleren, motiveren, enthousiasmeren om kavels in te dienen.
Omzien naar elkaar doen we volgens mij ook in de dienstenveiling. Aandacht voor elkaar. De ontmoetingen die voortkomen uit de kavels zijn daar sprekende voorbeelden van. Laten we dat vooral blijven doen.

Aan de vooravond van een nieuwe dienstenveiling is het niet ongewoon om terug te blikken en vooruit te kijken. Wat ging er goed en wat kan er beter is steevast een onderwerp bij zo’n moment.
Zo tijdens de veiling nog even iets veranderen is zeker leuk maar blijkt organisatorisch toch wel lastig te regelen. Beter is om tevoren alles goed te checken en ons te houden aan dat wat in de brochure staat. Duidelijkheid in de aangeboden kavels kan ons goed helpen. Hier ligt een mooie uitdaging voor ons allemaal.

In de pauze gaan we geen losse verkopen doen maar echt pauzeren en de trekking van de loterij tot een waar feest maken.
De catering is altijd een bijzondere uitdaging. Hoeveel soep maken we, hoeveel broodjes, hoeveel beleg. Het is altijd een puzzel waarvan op het laatst de stukjes op de plaats vallen.
Dank je wel aan alle uit de mouwen gestoken armen. Prachtig om te zien.

Ik wens ons een mooie nazomer vol sprankelende ideeën, maar ook een nazomer waarin we blijvend omzien naar elkaar.

Tot en met 22 september heeft U de tijd om ons te verrassen met een leuke kavel! 

U weet inmiddels hoe het werkt: u kunt uw kavel mailen naar dienstenveiling@outlook.com
Maar ook kunt u een kavelbriefje invullen (deze vindt u op de tafel bij de uitgang) en deze afgeven bij Rosalie de Ridder (of evt. Jos de Ridder, dan komt het ook goed) of bij een van de andere werkgroepleden (zie onderstaand)

Natuurlijk zijn er de vertrouwde elementen zoals: de Loterij, soep en broodjes bij binnenkomst en een drankje na afloop van de veiling!

En over de Loterij: met ingang van het weekend van 14/15 september is er na elke viering gelegenheid om lotjes te kopen: € 1,- per stuk en bij vijf stuks krijgt u er een extra gratis bij.

Wij wachten met spanning af met welke kavel(s) u ons gaat verrassen!

Namens de werkgroep dienstenveiling,
Cees van Hoof

 

Nog geen reacties

Reactie plaatsen