Conora bericht, VERLENGD TOT NADERE BERICHTGEVING

De officiële richtlijnen zijn zo dat tot en met 31 maart bijeenkomsten boven de 100 mensen niet door kunnen gaan. Dat betekent dat ook onze vieringen tot die tijd niet door zullen gaan. We nemen dat besluit niet lichtvaardig want we weten hoe belangrijk de zondagochtend voor velen van ons is. Voor de komende weken kijken we of we u ook via de mail of op andere wijze toch een beetje samen kunnen vieren. We houden u hiervan op de hoogte.

Het zijn vreemde tijden! We kunnen elkaar niet ontmoeten, terwijl we, in deze onzekere tijden, juist behoefte hebben aan steun van en verbinding met elkaar. We volgen de ontwikkelingen en proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Misschien kunnen we elkaar als leden van deze geloofsgemeenschap ook wat vaker bellen of mailen.  Onze pastor Franneke Hoeks is bereikbaar voor een praatje of ondersteuning. U kunt haar mailen via sansalvatorgemeenschap@frannekehoeks.nl of bellen via het nummer van de San Salvator 06 48 64 55 07.

Er zijn kerken en gemeenschappen die hun vieringen online aanbieden. De viering van de Protestantse gemeente in de Grote Kerk is aanstaande zondag om 10 uur bijvoorbeeld online te volgen via deze link: https://youtu.be/gcb1BZy1Hfk. Andere gemeenschappen zenden een podcast uit of zoeken andere creatieve manier om te vieren.  Wij zoeken de verbinding door de opzet van de viering van aanstaand weekend naar u te mailen. Reageren op de teksten mag. Dat laat ook iets van verbondenheid zien.

We proberen mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken een kaartje te sturen om te laten weten dat wij aan hen denken. Als u Salvatorianen kent die wel via deze weg wat aandacht kunnen gebruiken: laat het ons weten via het mailadres van Franneke Hoeks of via info@sansalvatorgemeenschap.nl.  Dan zorgen wij dat er een groet hun kant op gaat. Als u zelf een paar kaarten wilt versturen kunt u dat ook aan Franneke Hoeks doorgeven.  Allemaal kleine gebaren die toch voor onderlinge verbondenheid zorgen.

Zullen we zaterdagavond om 19.00 uur en zondagochtend om 10.30 uur even aan elkaar denken? Dat kunnen we doen door even stil te zijn of een kaarsje aan te steken.

We wensen iedereen  sterkte. Laten we in deze tijden van Corona ook verbinding blijven zoeken.

Met een hartelijke groet

Jos de Ridder, voorzitter San Salvator in Beweging

1 reactie

  1. Loek Mostertman

    wo 15th apr 2020 at 12:25

    De kop vermeldt ‘Verlengd tot 1 juni’, maar in het artikel wordt niet aangegeven wat er precies verlengd wordt. Hopelijk niet alle beperkende maatregelen voor kerken en scholen!
    Graag toelichting van ons bestuur.

    Beantwoorden

Reactie plaatsen