Kerstpakketten

De Kerstpakkettenactie begint weer

Het begint klein . . . . . .
We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: een arm om je heen, een lief kaartje in de brievenbus, iemand die voor je kookt, een klein cadeautje dat juist bij jou past ………. Daar denken wij aan bij het thema voor de Kersttijd 2018 omdat een klein gebaar van zo grote waarde kan zijn.
Daarom doen wij, de werkgroep Kerstactie, wederom een beroep op u om ook dit jaar weer een mooi Kerstpakket te maken voor mensen die vaak al blij zijn met een klein gebaar, maar nu ook wel eens verrast mogen worden met iets extra’s waardoor zij even hun grote zorgen kunnen vergeten en met elkaar of alleen toch een mooie Kerst kunnen vieren. Wij werken hierin samen met Juvans, afdeling Maatschappelijk Werk Den Bosch Noord. Zij leveren ons de meeste adressen aan.
Wel zijn we genoodzaakt een kritische kanttekening te plaatsen. Het overgrote deel van alle Kerstpakketten is altijd een groot succes. Toch hebben we te horen gekregen dat er in enkele gevallen producten zaten die ver over de houdbaarheidsdatum waren en zelfs verse producten die over die datum waren. Heel dringend vragen wij u om: GEEN VERSE PRODUCTEN EN GEEN PRODUCTEN OVER DE HOUDBAARHEIDSDATUM IN DE PAKKETTEN TE VERWERKEN.
Daarnaast willen we extra vermelden dat, wanneer het voor u te moeilijk is een pakket te maken, wij ook heel blij zijn met een financiële bijdrage, waarmee wij als werkgroep dan weer pakketten kunnen maken. Dit kan contant of door een bijdrage over te maken op banknummer NL 20 INGB 000825 4166 t.n.v. Kerstactie San Salvator Den Bosch
Mogen we ook dit jaar op u rekenen?
Wij verzoeken u zich aan te melden uiterlijk maandag 26 november met naam, e-mailadres en telefoonnummer – op ons e-mailadres: kerstactiesansalvator.ib@gmail.com – of telefonisch tussen 09.00 en 12.00 uur op maandag, woensdag of vrijdag in ‘Ordune’: 06 48645507 Iemand van de werkgroep neemt dan contact met u op met nadere gegevens.
In het weekend van 24 en 25 november a.s. worden in Cello de flyers uitgereikt. U kunt zich dan nog met behulp van een antwoordstrook aanmelden.
Alvast hartelijk dank! Werkgroep Kerstactie 2018

Nog geen reacties

Reactie plaatsen