kerstviering voor kinderen, voor gezinnen

Aanvang: 24 december 2022 om 18:00 uur

Op zaterdag 24 december vieren we om 18:00 uur  kerstmis voor en met kinderen. We vertellen het kerstverhaal, we steken kaarsjes aan en er is volop muziek. We staan stil bij wat Kerstmis betekent. Dit kerstmoment is een mooie manier om kinderen iets te laten beleven van wat het verhaal van Kerstmis betekent. Gaat het alleen om de boom, de gezelligheid en de cadeautjes of is er misschien meer over te zeggen?
Alle kinderen mogen verkleed komen als Maria, Jozef, engel, herder, koning, schaap, os of ezel en spelen een actieve rol in de viering. Niks stilzitten, maar lekker meedoen! Zoek op zolder of in de kast van je ouders naar iets wat je tot herder, engel, koning of een ander figuur uit het kerstverhaal omtovert. Aan het einde van de viering krijgt iedereen een feestelijke traktatie. Ouders en grootouders zijn ook van harte welkom.
De viering begint om 18:00 uur en vindt plaats in Dagcentrum de Eygenweg aan de Van der Eygenweg 1 in ’s-Hertogenbosch. Deze kerstviering is een initiatief van de San Salvatorgemeenschap.